ΑΡΧΙΚΗ > ΒΟΗΘΕΙΑ / Τρόποι πληρωμής - Αποστολής

Τρόποι πληρωμής - Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την εξυπηρέτησή σας το vasandi-aromata.gr διαθέτει 4 τρόπους πληρωμής.

•    Με δωρεάν αντικαταβολή μετρητοίς μέσω courier

•    Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας ΕΤΕ  με αριθμό λογαριασμού : GR7401108170000081700383342 του καταστήματος μας και αναφορά το όνομα πελάτη και κωδ. παραγγελίας!

•    Paypal
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Alpha Bank εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
 
Σε περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία του μετά την έναρξη της διαδικασίας αποστολής του πωλούμενου αντικειμένου, επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς αυτού.
Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της τράπεζας , καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.
Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το vasandi-aromata.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το vasandi-aromata.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω του site.
 
 
ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ