ΑΡΧΙΚΗ > ΒΟΗΘΕΙΑ / Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

Όλες οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στο vasandi-aromata.gr συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Το eshop Vasandi-aromata.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τιμοκαταλόγους των προιόντων σύμφωνα με το ισχύοντα τιμοκατάλογο.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη και δεν έχει ανοιχτεί. 'Οταν παραλάβουμε το προϊόν και εφόσον η συσκευασία του είναι άθικτη, τότε θα επιστρέψουμε το κόστος του προϊόντος σε εσάς εντός 15 ημερών. Σας ενημερώνουμε ότι το αρχικό κόστος αποστολής καθώς επίσης και το κοστός επιστροφής του προϊόντος πίσω στην εταιρεία μας επιβαρύνει τον πελάτη και δεν επιστρέφεται.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 

Η ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η επεξεργασία της από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.

Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση ή αλλαγή προϊόντων από παραγγελία με την ίδια προϋπόθεση. Σε κάθε περίπτωση η όποια αλλαγή στην παραγγελία σας θα πρέπει να γίνει με την αποστολή e-mail στην διεύθυνση info@vasandi-aromata.gr.

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 


Για την εξυπηρέτησή σας το vasandi-aromata.gr διαθέτει 4 τρόπους πληρωμής.

•    Με δωρεάν αντικαταβολή μετρητοίς μέσω courier
•    Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank  με αριθμό λογαριασμού : GR8101406190619002320000036  
      του καταστήματος μας
•    Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.  (Όσον αφορά τις παραγγελίες, το αντίτιμο των οποίων πρόκειται να καταβληθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτές θα εκτελούνται ΜΟΝΟ όταν η επιχείρησή μας λάβει τον απαραίτητο Κωδικό Αποδοχής Συναλλαγής από την ανάδοχο τράπεζα, η οποία οφείλει να ενημερώσει σχετικά την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας (Alpha Bank).
•    Με Paypal
Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Alpha Bank εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.
 
Σε περίπτωση που ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία του μετά την έναρξη της διαδικασίας αποστολής του πωλούμενου αντικειμένου, επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς αυτού.
Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της τράπεζας , καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.
Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το vasandi-aromata.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το vasandi-aromata.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω του site.
 
 
 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ